۱۳۹۲ دی ۲۴, سه‌شنبه

جعلی دیگر از سوی پانترکیسم مجازی! تحریف درباره کتاب سوزی تبریز

ببینید مُزدبگیران علی‌اف در باکو  چگونه با احساسات مردم آذربایجان در ایران بازی می‌کنند. با دروغ، تحریف و...
   این فرتور (عکس) در واقع مربوط است به برلین (10 - می - 1933) از ویکی‌پدیا انگلیسی:
میتوانید نسخه اصلی تصویر را در منبع زیر  بنگرید
 

http://en.wikipedia.org/wiki/File:1933-may-10-berlin-book-burning.JPG

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7F-m4omBe32Zsu47fiaF5OhCfhh0PVManTKoo4HBeAMwjm-tdPvQrO0RVeX-ZPZRdVM0ChH4mW5vUSRSPo4Is2nnXooTY5dLDSgg6nnxSRaW3QBa6X2PE5gxwb93GKZA7yy53wc1bN3k/s912/1809.png 
 پان‌ترکیست‌های مُزدبگیر حکومت علی‌‎اُف، مدت‌ها در اینترنت (فیس‌بوک و..) به نام کتاب‌سوزی در تبریز! گسترش داده‌اند. 
رفرنس زیر + 


  انگیزه‌ی این موضوع بازمی‌گردد به بیرون رانده شدن حکومت کمونیستی وابسته به شوروی (منبع 1/2) از سوی مردم آذربایجان و رهایی آذربایجان از اشغال این حکومت کمونیستی. سرپوش گذاشتن روی وابستگی پیشه‌وری و دار و دسته‌اش به شوروی و استالین ریشه‌ی این دروغ‌پراکنی‌ها است. نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت پاک کردن حافظه ان است.باید کتابهایش را،فرهنگش را،تاریخش را از بین برد.بعد باید اشخاصی را داشت که کتابهای تازه ای بنویسند،فرهنگ تازه ای جعل کنند،وتاریخ تازه ای بسازند و اختراع کنند. و اگر آن  جعل ودروغ پذیرفته نشد باز هم آن را تکرار کنید انقدر آن را تکرار کنید تا تبدیل به واقعیت شود!

________ بنمایه_________
1- Cottam, Richard W. 1964. Nationalism in Iran. [Pittsburgh]: University of Pittsburgh Press. pp.124-128.

http://www.ushmm.org/research/research-in-collections/search-the-collections/bibliography
2- محسنی، محمدرضا1392: پان‌ترکیسم، ایران و آذربایجان، چاپ دوم، انتشارات سمرقند، 
به اشتراک گذارید:

. Balatarin . Azadegi . Donbaleh . Risheha . Sabzlink . Cloob . Khabarnet . Digg . Delicious . Friendfeed . Addthis to other . Cloob . Oyax . Stumbleupon . Twitter . Facebook . Email To: . Reddit . Subscribe to Feed

۱۳۹۲ دی ۱۴, شنبه

تودهنی روزنامه نگار ترکیه ای به تجزیه طلب ایرانی در برنامه زنده+فیلم


تلویزیون سامان یولو در ترکیه که از رسانه های وابسته به جریان فتح الله گولن به شمار می رود در میزگرد سیاسی (برنامه درین باکیش) به بررسی سیاست های منطقه ای ایران پرداخت. میهمانان و کارشناسان این برنامه عبارت بودند از گل تکین آوجی(مجری) ،فهمی تاش تکین، دکتر محمود آق پینار و عارف کسکین(صفر زینالی).

http://www.azariha.org/app_action/tumbnail.aspx?lang=fa&item=2043&type=media&maxwidth=334&mode=nrmنکته جالب توجه در این میان دعوت از عارف کسکین از عناصر ضدایرانی و وابسته به سرویس امنیتی ترکیه است. عارف کسکین (صفر زینالی) ایرانی ترک تابعیتی است. وی هم اکنون دارای تابعیت دولت ترکیه می باشد و در چند سال گذشته به عنوان کارشناس ایران در رسانه های ترکیه و به عنوان کارشناس ترکیه در رسانه های فارسی زبان حضور پیدا می کند.
پروژه اصلی این فعال سیاسی تجزیه طلب استفاده از ظرفیت ترکیه بر علیه ایران است. وی جزء محافلی در ترکیه است که خواستار روابط نزدیک و صمیمی بین ایران و ترکیه نبوده و سعی می کنند از شکاف سیاسی و دیپلماتیک بین دو کشور بهره برداری نمایند. از جمله نظریات کسکین القای همکاری نزدیک بین ایران و پ.ک.ک است. وی سعی دارد ایران را حامی پ.ک.ک جلوه داده و با استفاده از ظرفیت رسانه ها در ترکیه این توهم را در دستگاه های تصمیم ساز این کشور تقویت نماید. بعد از این مرحله شخصا به ارائه راه حل پرداخته و مقابله به مثل ترکیه از طریق حمایت از جریان های تجزیه طلب را پادزهر این تهدید عنوان نماید. اتفاقی که در برنامه تلویزیونی مزبور یکبار دیگر رخ داد. اما این بار فِهمی تاش تکین(کارشناس تُرک) پاسخ قاطعی به وی داد.
-    عارف کسکین(صفر زینالی): «اگر ترکیه مشابه سیاست خصمانه ای که ایران در قبالش پی گرفته است را پیش گیرد، ایران بازنده خواهد بود. زیرا بخش بزرگی از ترک های ایران از ترکیه طلب حمایت دارند. این را قاطعانه می گویم. حتی امروز هم در ایران رسانه های ترکیه علیرغم انفعال در برابر ایران، یک تهدید تلقی می شوند ».
پس از این اظهارات شگفت انگیز از این تحلیلگر تجزیه طلب ایرانی کارشناس ترکیه ای به دفاع از آذربایجان و ایران پرداخت و خطاب به کسکین گفت:
-    فهمی تاش تکین:«شاید امروز نه ولی آیا ترکیه در دهه 1980 در منطقه آذربایجان چنین فعالیت هایی نداشت؟ از آن جایی که کسانی این سیاست را پیشمی بردند را می شناسم می گویم !»
-    کسکین: ترکیه در برخی ادوار این کار را کرد. اما به صورت بسیار محدود و تاکتیکی و به زودی عقب نشینی کرد. نه فقط در دهه 80 میلادی بلکه در دهه 90 و 2000 نیز این کار را کرد.
-    فهمی تاش تکین: اصولا آیا شانس موفقیت داشت؟
-    کسکین: اگر جدیت به خرج می داد بله. چون آیت الله شریعتمداری در دهه 80 میلادی نفر اول آذربایجان بود. مناطق ترک نشین مناطقی بودند که انقلاب دیرتر از همه بدان وارد شد. انقلاب همه کشور را گرفته بود اما آذربایجان مقاومت می کرد. و ترکیه در دوره می توانست آذربایجان را تجزیه کند. اما نکرد. تا یک مسیر مشخص کمک کرد اما سپس عقب نشینی نمود.
-    گل تکین: دلیل عقب نشینی و انصرافش این بود که ترک های ایران ...
-    محمود آق پینار: بهتر است بگویید «آذری»...
-    گل تکین: بله ، مردم آذری عمیقا با سرنوشت و جامعه ایران درآمیخته اند. ترکیه توان تاثیر بر آن مردم را ندارد. وقتی این مسئله را با آذری های ایران در میان می گذاریم،اولین چیزی که می گویند، این است که آذربایجان بالایی (باکو) به ایران ملحق شود. یعنی نه جدایی آذربایجان از ایران که الحاق بخش شمالی به ایران است. در حالی که سیاست ترکیه در یک مقطع برعکس این بود.

نتایج مهمی که از این بخش کوتاه برنامه می توان بدست آورد:
1-    شرف و آبرو یکی از ویژگی های مهم اخلاق در هر انسانی است که ظاهرا در وجود کسانی چون کسکین و غیره نا یاب است.
2-    ترکیه در دهه های گذشته به اقرار صریح دو کارشناس پشتیبانی جریان های قومی در آذربایجان بوده است و فعالیت  هایی در این مسیر انجام داده است.
3-    پان ترکان در صدد کسب مجدد حمایت ترکیه هستند.
4-    حتی خود مردم ترکیه نیز می دانند آذربایجانی ها ترک نیستند و در این برنامه نیز طرف ترکیه ای با اصرار از اصطلاح آذری استفاده می کرد.
5-    ذات نایافته از هستی بخش/ کی تواند شود هستی بخش؟
به اشتراک گذارید:

. Balatarin . Azadegi . Donbaleh . Risheha . Sabzlink . Cloob . Khabarnet . Digg . Delicious . Friendfeed . Addthis to other . Cloob . Oyax . Stumbleupon . Twitter . Facebook . Email To: . Reddit . Subscribe to Feed